Portfolio

Enkele cases die wij met enthousiasme hebben gerealiseerd
We And Work
Responsive Web Design, Drupal, Print

Waw jobs

Voor WaW - een coöperatieve HR-onderneming met vestigingen in Antwerpen en Hasselt - ontwierp visualidentity de nieuwe website. Daarbij werd gebruik gemaakt van het open source content management systeem Drupal. Verder kreeg ook de huisstijl een update.

meer info

Amani Aviation Suppliers
Identity, Responsive Web Design, Stationary, Incentives

Amani Aviation

Amania Aviation (London - UK) deed beroep op visualidentity voor het ontwerpen van de nieuwe huisstijl. Visualidentity onwikkelde het logo, de responsive website en vernieuwde de stationary (naamkaartjes, briefpapier, facturen, mail signature ...). Verder werden ook de incentives (agenda, notaboekje, ...) geüpdate.

meer info

Wolters Kluwer
Print, Web, Marketing

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer en Kluwer Opleidingen doen beroep op de diensten van visualidentity voor het ontwikkelen van hun marketing items, zowel online als offline. Denk maar aan brochures, advertenties, banners, landingspagina's, ...

meer info

Business Bike Solutions
Identity, Responsive Web Design, stationary, drupal

Business Bike Solutions

Business Bike Solutions helpt bedrijven en organisaties om van de implementatie van bedrijfsfietsen een succesverhaal te maken. Visualidentity ontwierp de Drupal-website en de huisstijl (naamkaartje, briefpapier, factuur, map, mail signature) kreeg een frissere look & feel.

meer info

Chacalli Wines
Responsive Web Design, Drupal

Chacalli Wines

Chacalli Wines & Luxury huurde visualidentity in voor de ontwikkeling van de nieuwe site. Naast een compleet nieuwe look and feel, werd de site ook responsive gemaakt. Dit alles binnen het open source content management systeem Drupal.

meer info

Prevent
Magazines, Desk Top Publishing

Prevent

Prevent - optimaliseert de mens-werkrelatie binnen ondernemingen - had nood aan een vernieuwing van hun maandelijkse magazines. Visualidentity ontwierp niet alleen een aantrekkelijke lay-out, maar staat tevens in voor de desktop publishing (DTP).

meer info

3ClicksAway
Identity, Responsive Web Design, Logo

3ClicksAway

Voor 3ClicksAway - een initiatief van Werkvormm vzw - ontwierp visualidentity het logo en de website. Tevens werd er bijzondere aandacht besteed aan een gebruiksvriendelijke zoekfunctie voor kandidaten. Uniek is dat de werkzoekende 'in the picture' worden gezet ipv 'werk' op zich.

meer info

De Groenendijk - Wintam
Identity, Responsive Web Design, Logo, Social Media

Restaurant
De Groenendijk

Restaurant De Groenendijk in Wintam had behoefte aan een nieuwe website. Visualidentity ontwierp een frisse site, die volledig in overeenstemming is met de huiselijke sfeer in het restaurant. Daarnaast werd ook een nieuw logo ontworpen.

meer info

t Alternatief
Responsive Web Design, Social Media

Restaurant
't Alternatief

Voor restaurant 't Alternatief in Bornem ontwierp visualidentity de nieuwe website. Responsive design, online reserveren en optimalisatie van social media en SEO behoorden tot de eisen.

meer info